Welkom op de website van het Hartje Zomer Festijn.
Op 17, 18 en 19 juli 2009 vierden we drie dagen lang feest op en om het Doornboomplein in Middelbeers.

Laat hier even weten wat je ervan vond? Dit zeiden anderen. Foto's gemaakt? Deel ze met ons. Filmpje gemaakt? Zet hem op YouTube en mail ons de link. Klik hier voor de filmpjes.

Alle sponsors en vrijwilligers: ontzettend bedankt voor het mede mogelijk maken van dit fantastische evenement!

Activiteiten ZuidZorg en PuntExtra

Op zondag 18 juli houden ZuidZorg en PuntExtra open huis in hun nieuwe huisvesting in het Dorpshart tijdens het Hartje Zomer Festijn. Bezoekers kunnen terecht van 12.00 tot 18.00 uur.

Bij ZuidZorg kunnen kinderen terecht met hun kapotte poppen. Een deskundige poppendokter zal de poppen onderzoeken en repareren. De afdeling maaltijden van ZuidZorg zorgt voor een kop soep. Bezoekers kunnen verder een health check laten doen, waarbij een aantal waardes gemeten worden, zoals bloedsuiker, cholesterol en body mass index (BMI). Daarnaast kun je kennis maken met Joepie, de mascotte van ZuidZorg voor kraamzorg en jeugdgezondheidszorg (zie foto).

Bij PuntExtra kunnen kinderen de haren in laten vlechten bij een kapper. Die doet nog veel meer leuke dingen met je haar (gekleurde gel enz.). Verder staat er een pot met snoepjes waarvan bezoekers het juiste aantal moeten raden. Onder de goede inzendingen worden diensten verloot, zoals van een tuinman en een pedicure.