Welkom op de website van het Hartje Zomer Festijn.
Op 17, 18 en 19 juli 2009 vierden we drie dagen lang feest op en om het Doornboomplein in Middelbeers.

Laat hier even weten wat je ervan vond? Dit zeiden anderen. Foto's gemaakt? Deel ze met ons. Filmpje gemaakt? Zet hem op YouTube en mail ons de link. Klik hier voor de filmpjes.

Alle sponsors en vrijwilligers: ontzettend bedankt voor het mede mogelijk maken van dit fantastische evenement!

Reacties op het Hartje Zomer Festijn

"Een geweldig festijn! Onze bewoners hebben er ook ontzettend van genoten en Amarant heeft zich kunnen presenteren aan de bevolking van de Beerzen. Onze dank gaat uit naar de vele vrijwilligers die dit feest mogelijk hebben gemaakt!"
(Ben Cloo, Amarant)

"Dankzij toneelvereniging Keskenoate was het voor mij mogelijk om mijn legendarische collega mevrouw Smulders-Beliën te ontmoeten nadat zij wederom met een DAFje was komen aanrijden. Nadat zij de sleutel in ontvangst had genomen van een acrobate die een hele mooie voorstelling had gegeven werd het nieuwe Dorpshart geopend. Vele belangstellenden waren daarbij aanwezig en het complex ziet er fantastisch mooi uit zodat alles aanwezig is om er een groot succes van te maken."
(Burgemeester Ruud Severijns op zijn weblog op de website van de gemeente Oirschot)

"Wat een mooi zomerfestijn. Ik heb 2 dagen genoten, ben vrijdag niet geweest. Van mij mag dit elk jaar wel georganiseerd worden. Mijn zegen hebben jullie. Toppie, klasse hoor!!!"
(Jolanda o'Beers)

"Heerlijk met The One mogen jammen. Ja Patrick, jij wilde graag in B! Like Jimi Hendrix did! Wij deden 't dus ook. Pas de probleme! Bedankt jongens en supergoeie zangeres!"
(Rinus van de Boomen)

"Prachtig festival, helaas alleen zondagmiddag aanwezig geweest."
(Jan Wijten)

"Het was gezellig!!!!!! Jammer van de regenbuien op zondag. Heel Beers was uitgelopen geloof ik... superz!"
(Loesje, op Hyves)

"Namens heel team VanVelzen wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en de goede zorgen afgelopen zaterdag in Middelbeers. Het was het prima voor elkaar!"
(Juli Golin, tour manager VanVelzen)

"Ik wil het gehele team van het Hartje Zomer Festijn hartelijk danken voor de fijne samenwerking voor en tijdens het evenement. Wij hebben de samenwerking als professioneel en hartelijk ervaren. Het evenement zelf was voor ons erg succesvol. Niet alleen door de gezellige drukte en de goede verkoopresultaten van winkel, catering en ijskar, maar ook door de leuke reacties die we hebben mogen ontvangen over onze bijdrage aan het evenement. De bezoekers waren aangenaam verrast door ons assortiment streekproducten én de smaak ervan en vroegen ons meerdere malen waar ze meer informatie over ons konden nalezen. Gelukkig konden we hen onze folder overhandigen met meer informatie over Kempen Goed."
(Charlotte Michielsen, Kempen Goed)

"Het was weer een geweldig feest de afgelopen 3 dagen. Zelfs het weer was goed gemanaged! Ik ben er zelf 3 dagen naar toe gegaan om het allemaal aan te horen en zien. Ook gisteren vond ik het weer een geweldige happening. Terecht een festijn.
Laten we hopen dat dit nog vaak georganiseerd wordt in De Beerzen.
(Kees Timmermans)

"Een zeer geslaagde dag daar in Middelbeers."
(Esther Coppens-Kemmere in een verslag op de website van KempenGoed)

"Geweldig, fantastisch, een groot dorpsfeest. Pluim voor organistatie, en alle vrijwilligers!!!"
(Margriet)

"Zaterdag heb ik het laatste staartje meegekregen en ook zondag ben ik even van de partij geweest! Wat was het gezellig en echt geweldig goed geregeld! De Beerzen op zijn best zeg maar!"
(Hanneke Coolen-Colsters)

"Beste mensen van harte bedankt voor jullie inzet, waar een klein dorp groot in kan zijn, het was gewoon Top."
(Raf Daenen, PvdA Oirschot de Beerzen)

"Wat een geweldig festijn hier in deze mooie stad... Voor mij persoonlijk was de vrijdagavond echt helemaal geweldig! Ik hoop dat we dit soort evenementen hier in Beers voort kunnen zetten."
(Lars den Otter)

"Dank u wel voor deze overweldigende belevenis... mmmmmoooeeeeeeewaa!"
(Leo van Gestel)

"Superorganisatie! Vooral Lars den Otter. Wat een inzet. Klasse."
Soetini, DJ

"Een pluim voor de organisatie! Het zag er allemaal "gelikt' uit."
(Hanneke Liebregts)

"Halleluja, wat een festival. Ik heb er 3 dagen van genoten, alles was super, aankleding, muziek, sfeer en niet te vergeten: het weer. Ik dank jullie!
Ik ben trots dat ik een Beerse ben!"
(Els Bressers)

"Ik heb ervan genoten. Lekker met Rinus kunnen jammen! Keep playin' those nice chords Rinus!"
(Patrick Duis, bassman The One)

"Ik wilde wel even zeggen dat ik het echt een geweldig feest vond dit weekend!!
Mooi aangekleed, leuke dingen georganiseerd en gelukkig viel het weer ook nog tegen. Mijn complimenten!!"
(Dimphy Rops-Klaassen, op Hyves)

"Namens de organisatie van het Splinterfestival, willen wij samen met jullie proosten op de 3 geweldige dagen op het plein. Het was super! Wat een mooie organisatie, fijne bezoekers, en geweldig weer! Wat wil je nog meer.....?"
(Heidi Dirks, op Hyves)

"Bij deze wil ik alvast een ontzettend groot compliment geven aan de gehele organisatie!! Wat een festijn! GEWELDIG! Ik woon er tegenover en vond het een genot om van het schitterende programma mee te genieten. Jammer dat dit maar eenmalig is!!"
(Jolanda, op Hyves)

"Ik kwam per toeval met mijn fiets aan op de camping in Middelbeers op zaterdag. Om 19.00 uur ging ik wat eten bij de pizzeria en zag wel wat tenten in de verte staan. Van niets en niemand gehoord/begrepen dat er een Hartje Zomer Festijn was. De dag later zag ik een affiche met Gare du Nord en van Velzen!!! Wat had ik er graag naar toe gewild..."
(C. Bessems)


Reageer ook!