Welkom op de website van het Hartje Zomer Festijn.
Op 17, 18 en 19 juli 2009 vierden we drie dagen lang feest op en om het Doornboomplein in Middelbeers.

Laat hier even weten wat je ervan vond? Dit zeiden anderen. Foto's gemaakt? Deel ze met ons. Filmpje gemaakt? Zet hem op YouTube en mail ons de link. Klik hier voor de filmpjes.

Alle sponsors en vrijwilligers: ontzettend bedankt voor het mede mogelijk maken van dit fantastische evenement!

Waar kunt u parkeren?


Parkeren Hartje Zomer Festijn weergeven op een grotere kaart

In verband met de beperkte parkeergelegenheid stelt de organisatie het op prijs als u, indien mogelijk, te voet of met de fiets naar het plein komt. Op het parkeerterrein van de C1000 aan ’t Ven kunnen bezoekers voor een kleine vergoeding hun fiets bewaakt stallen. Op bovenstaand kaartje zijn enkele suggesties aangegeven voor het parkeren van auto’s.

In verband met het festival is de Doornboomstraat van donderdag 16 juli ’s middags tot en met maandag 20 juli ’s ochtends tussen de rotonde en de T-kruising met de Willibrordstraat en de Kuikseindseweg afgesloten. Ook de Snavelbies wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeer wordt omgeleid via de Hoogdijk, Vestdijk en Willibrordstraat.

Kassa
Op vrijdagavond (HZF SummerBeatz met d’Stylerz en Noisecontrollers) en zaterdagavond (VanVelzen en Gare du Nord) is de entree in de Doornboomstraat aan de kant van de rotonde. Bezoekers vanuit de zuidkant (Kuikseindseweg, Willibrordstraat) volgen op deze avonden de bewegwijzerde route vanaf de Doornboomstraat, achter het Dorpshart.