Welkom op de website van het Hartje Zomer Festijn.
Op 17, 18 en 19 juli 2009 vierden we drie dagen lang feest op en om het Doornboomplein in Middelbeers.

Laat hier even weten wat je ervan vond? Dit zeiden anderen. Foto's gemaakt? Deel ze met ons. Filmpje gemaakt? Zet hem op YouTube en mail ons de link. Klik hier voor de filmpjes.

Alle sponsors en vrijwilligers: ontzettend bedankt voor het mede mogelijk maken van dit fantastische evenement!

Nieuwe albums van HZF-artiestenDeze week verschenen nieuwe albums van VanVelzen en Gare du Nord die op 18 juli tijdens het Hartje Zomer Festijn live te zien zullen zijn in Middelbeers.

Bij het gerenommeerde jazzlabel Blue Note verscheen 'Love for Lunch' van Gare Du Nord. Het is het vijfde album van het duo, dat zich bij laat staan door de Italiaanse zangeres Dorona Alberti. Naast 12 eigen nummers brengt Gare du Nord een eigenzinnige bewerking op van het aloude Summertime. Onder de nieuwe tracks bevindt zich 'Come To The Ball', oorspronkelijk door het duo geschreven voor het 2008 comeback album 'Hurricane' van Grace Jones. De eerste exemplaren gaan als limited edition over de toonbank met een cadeaubon van € 15, te besteden aan lingerie van Marlies Dekkers.

VanVelzen's 'Take Me In' is het eerste deel uit een tweeluik. Het tweede deel 'Hear me out' verschijnt in september. Het eerste deel is vooral zonnig, energiek en vrolijk, het tweede deel zal rustiger zijn en meer ballads bevatten.