Welkom op de website van het Hartje Zomer Festijn.
Op 17, 18 en 19 juli 2009 vierden we drie dagen lang feest op en om het Doornboomplein in Middelbeers.

Laat hier even weten wat je ervan vond? Dit zeiden anderen. Foto's gemaakt? Deel ze met ons. Filmpje gemaakt? Zet hem op YouTube en mail ons de link. Klik hier voor de filmpjes.

Alle sponsors en vrijwilligers: ontzettend bedankt voor het mede mogelijk maken van dit fantastische evenement!

HZF SummerBeatz met d’Stylerz en Noisecontrollers


Hardstyle-acts d’Stylerz en Noisecontrollers (foto) verzorgen op vrijdag 17 juli live sets tijdens HZF SummerBeatz, een van de onderdelen van het Hartje Zomer Festijn.

d'Stylerz bestaat uit DJ’s en producers Justin & Johan en bestaat sinds 2007. Hun eerste tracks ‘Act of War/Drop the Bomb’ verschenen in 2008 op de plaat op het Torque Beats-label van platenmaatschappij Recess Music. Daar is inmiddels ook de tweede plaat ‘Just a Freak/The Absence of Sound’ verschenen. (Website)

Hardstyle DJ's en live-act Noisecontrollers bestaat uit Bas Oskam (1980) en Arjan Terpstra (1981). In korte tijd zijn ze een vaste waarde geworden in de hardstyle scene. Hun strakke producties zijn terug te vinden in de playlists van vele grote DJ's. Het duo werkt samen sinds 2005, zowel in de studio als op het podium. (Website)

Beide acts staan in juni op het bekende (maar inmiddels uitverkochte) Defqon.1-festival in Almere.

In het voorprogramma zijn er live sets van de lokale dance acts DJ Siebe, DJ Soetini en Buma vs Yeyo.

Tickets voor HZF SummerBeatz kosten € 7,50 in de voorverkoop en € 10,00 aan de kassa. Entree vanaf 16 jaar, legitimatie verplicht.