Welkom op de website van het Hartje Zomer Festijn.
Op 17, 18 en 19 juli 2009 vierden we drie dagen lang feest op en om het Doornboomplein in Middelbeers.

Laat hier even weten wat je ervan vond? Dit zeiden anderen. Foto's gemaakt? Deel ze met ons. Filmpje gemaakt? Zet hem op YouTube en mail ons de link. Klik hier voor de filmpjes.

Alle sponsors en vrijwilligers: ontzettend bedankt voor het mede mogelijk maken van dit fantastische evenement!

HZF opent op zondag met een unieke Gospelmis

Op zondag 19 juli opent de laatste festivaldag van het Hartje Zomer Festijn om 10.30 uur met een gospelmis in de open lucht. Er zijn op deze zondagochtend geen diensten in de twee Beerse kerken.

De muziek tijdens de gospelmis wordt verzorgd door The Inspirational Community Gospel Choir. Deze zanggroep bestaat sinds 1994 en heeft ondertussen een brede ervaring op tal van podia. De groep zong op festivals, in theaters, deed eigen concerten en begeleidde bruiloften en kerkdiensten. Het koor zing black gospel, de opzwepende zang, gebaseerd op de traditionele 'spirituals' die sinds de tijd van de slavernij van generatie op generatie is doorgegeven. Dirigent is sinds februari 2006 Iris de Jong.

Na afloop van de mis volgt een korte pauze. Daarna geeft De Vriendschap een preview van het Promsconcert dat in september wordt gespeeld in het kader van het jubileum van de Harmonie (160 jaar) en de Drumband (55 jaar). Hierna is er een lunch met streekproducten, verzorgd door Kempen Goed.