Welkom op de website van het Hartje Zomer Festijn.
Op 17, 18 en 19 juli 2009 vierden we drie dagen lang feest op en om het Doornboomplein in Middelbeers.

Laat hier even weten wat je ervan vond? Dit zeiden anderen. Foto's gemaakt? Deel ze met ons. Filmpje gemaakt? Zet hem op YouTube en mail ons de link. Klik hier voor de filmpjes.

Alle sponsors en vrijwilligers: ontzettend bedankt voor het mede mogelijk maken van dit fantastische evenement!

Gare Du Nord komt naar Middelbeers!Het zaterdagavondprogramma van het Hartje Zomer Festijn is deze week uitgebreid met het Nederlands/Belgisch loungeduo Gare du Nord. Op zaterdag 18 juli staat het duo samen met VanVelzen op het affiche van wat een mooie avond in Middelbeers belooft te worden.

Gare Du Nord, genoemd naar een station in Parijs, wordt gevormd door Ferdy Lancee en Barend Fransen. De band bestaat sinds 2001. Op het independent label Play It Again Sam komen de eerste albums uit: 'In Search Of) Excellounge' (dat een gouden plaat wordt) en 'Kind Of Cool'. Enkele nummers zijn terug te horen in de soundtrack van de televisieserie 'Six Feet Under' en de speelfilm 'Ghost Rider'.

Gare du Nord werkt in de jaren daarna in verschillende projecten samen met spraakmakende muzikanten en artiesten, zoals de Franse jazztrompetist Erik Truffaz, schrijfster Heleen van Royen, lingerie-ontwerpster Marlies Dekkers en zanger Paul Carrack. De muziek van het duo wordt ook bekend door een commercial van Grolsch.In het seizoen 2007/2008 tourt het duo in de theaters met het programma 'Sex 'n' Jazz'. Het gelijknamige album wordt de tweede gouden plaat voor Gare Du Nord en verdient later zelfs het platinum.

In mei komt de nieuwe cd uit van de band, voorafgegaan door een single medio april.