Welkom op de website van het Hartje Zomer Festijn.
Op 17, 18 en 19 juli 2009 vierden we drie dagen lang feest op en om het Doornboomplein in Middelbeers.

Laat hier even weten wat je ervan vond? Dit zeiden anderen. Foto's gemaakt? Deel ze met ons. Filmpje gemaakt? Zet hem op YouTube en mail ons de link. Klik hier voor de filmpjes.

Alle sponsors en vrijwilligers: ontzettend bedankt voor het mede mogelijk maken van dit fantastische evenement!

VanVelzen komt naar Middelbeers!



Op zaterdag 18 juli speelt VanVelzen op het Doornboomplein in Middelbeers tijdens het Hartje Zomer Festijn.

Zanger/pianist (Roel) van Velzen (1978), oftewel VanVelzen, kreeg landelijke bekendheid met hits als 'Baby get higher', 'Burn' en 'On my way'. VanVelzen is muziek. Hij komt uit een muzikale familie. Zo spelen zijn twee opa's in een Delftse accordeonband. Samen met zijn vader zet hij al op vierjarige leeftijd radio-programmaatjes in elkaar. Tijdens zijn jeugd leert hij zichzelf piano spelen, gitaar spelen en drummen.

In zijn middelbare schoolperiode is VanVelzen druk met bandjes en het componeren van de jaarlijkse musical. Tijdens zijn studententijd in Rotterdam komt de nadruk volledig op zijn muziek te liggen. Dit resulteert in zijn eerste succes. Met zijn band 'the Goldfish' speelt hij eigen nummers en wint in 1999 de Heineken Student Music Award in Paradiso.

In 2002 neemt improvisatie cabaretgroep 'Op Sterk Water' VanVelzen op in de gelederen. Ze treden op in theaters en op festivals, waaronder twee keer op Lowlands.

Na zijn studie sluit VanVelzen zich aan bij Crazy Pianos in Scheveningen. En speelt met internationale entertainers voor wild, enthousiast publiek. VanVelzen voelt zich als een vis in het water en groeit uit tot een publiekslieveling. Met Crazy Pianos speelt VanVelzen door het hele land. Tijdens een optreden in het Gelredome ontmoet hij zijn huidige manager, Ruud H. Vinke.

VanVelzen's energieke, recht-vanuit-het-hart live performance is uniek. Hoewel klein van stuk, is VanVelzen met zijn stem en podiumpersoonlijkheid een grootheid die Nederland versteld doet staan.

Meer informatie: www.vanvelzenmusic.com.